Bezowa oferta

Cennik



Przykładowy wygląd bez

Duża beza – owoce leśne

Mała beza – mango

Mini bezy – czeko jagoda

Suche bezy

Bankietówki
Nim kupisz koniecznie przeczytaj!
- moje torty bezowe są jak płatki śniegu – każdy jest inny. Nigdy nie zrobiłam 2 identycznie wyglądających bez. Zdjęcia z oferty są poglądowe.
- do zdobienia nawet konkretnych smaków (np. beza malinowa) wykorzystuję dostępne owoce, zazwyczaj są to: borówki, maliny, truskawki, granat – jeśli nie lubisz, któregoś z nich koniecznie mi o tym napisz.
- krem do bezy robiony jest na bazie bitej śmietany. Bezy są bezglutenowe. Nie używam żelatyny.
- bezę najlepiej odebrać w dniu, w którym będzie jedzona. Jest to bardzo delikatne ciasto, na drugi dzień w smaku pozostanie taka sama, ale pierwszego dnia lepiej wygląda.
- podczas przewożenia bezy: bądź delikatny i omijaj dziury w miarę możliwości jak najszybciej wstaw ją do chłodnego miejsca. Beza bardzo nie lubi ciepła.
- bezy często delikatnie się zapadają – to normalne.
- moje bezy są z wierzchu chrupiące w środku piankowe – dlatego są bardzo delikatne.
Godziny otwarcia
Poniedziałek | Zamknięte |
Wtorek | 12:30 – 17:00 |
Środa | 12:30 – 17:00 |
Czwartek | 12:30 – 17:00 |
Piątek | 12:30 – 17:00 |
Sobota | 10:00 – 16:00 |
Niedziela | 10:00 – 16:00 |
Adres: Sikorskiego 8, 70-313 Szczecin