Bezowa oferta

Cennik

Przykładowy wygląd bez

Duża beza – owoce leśne

Mała beza – mango

Mini bezy – czeko jagoda

Suche bezy

Bankietówki


Nim kupisz koniecznie przeczytaj!

  • moje torty bezowe są jak płatki śniegu – każdy jest inny. Nigdy nie zrobiłam 2 identycznie wyglądających bez. Zdjęcia z oferty są poglądowe.
  • do zdobienia nawet konkretnych smaków (np. beza malinowa) wykorzystuję dostępne owoce, zazwyczaj są to: borówki, maliny, truskawki, granat – jeśli nie lubisz, któregoś z nich koniecznie mi o tym napisz.
  • krem do bezy robiony jest na bazie bitej śmietany. Bezy są bezglutenowe. Nie używam żelatyny.
  • bezę najlepiej odebrać w dniu, w którym będzie jedzona. Jest to bardzo delikatne ciasto, na drugi dzień w smaku pozostanie taka sama, ale  pierwszego dnia lepiej wygląda.
  • podczas przewożenia bezy: bądź delikatny i omijaj dziury  w miarę możliwości jak najszybciej wstaw ją do chłodnego miejsca. Beza bardzo nie lubi ciepła.
  • bezy często delikatnie się zapadają – to normalne.
  • moje bezy są z wierzchu chrupiące w środku piankowe – dlatego są bardzo delikatne.

Godziny otwarcia

PoniedziałekZamknięte
Wtorek12:30 – 17:00
Środa12:30 – 17:00
Czwartek12:30 – 17:00
Piątek12:30 – 17:00
Sobota10:00 – 16:00
Niedziela10:00 – 16:00

Adres: Sikorskiego 8, 70-313 Szczecin